Pardubický týden pobaví divadlo o podivné vesnici a nestárnoucí čtveřice



 28. 05. 2017

Na prknech Východočeského divadla se divákům představí parta ze Čtyřlístku v čele s Fifinkou, Pinďou, Myšpulínem a Bobíkem, kdo je fanoušek spíše vážnějších inscenací může si počkat na hru Lovecké scény z Dolního Bavorska.

Pondělí potěší jak děti, tak jejich rodiče. Kultovní komiks Čtyřlístek se dostal na divadelní prkna Klicperova divadla (více o divadle zde).

V úterý 30. května se ve Východočeském divadle odehraje hra, která popisuje netradiční vesnici z roku 1949.  Divadlo popíše, jak moc je pro obyvatele jinakost povahy dráždivá a provokativní (více jsme psali zde).

Taktéž v úterý se Salesiánské středisko mládeže promění na taneční parket. Pro ty, kteří se chtějí cítit jako dvořan nebo šlechtična je připraven taneční kurz, ten je určen úplným začátečníkům i mírné pokročilým, a to pánům i dámám ve věku od 14 do 70 let (více zde).

O den později se znovu ve Východočeském divadle uskuteční představení, ovšem naprosto v jiném duchu. Diváci se mohou těšit na příběh francouzské, téměř hororové lovestory s názvem Kráska a zvíře (více informací zde).

A pokud také pořádáte v Pardubicích zajímavou akci, můžete o ní dát zdarma vědět ostatním na www.pardubice.city.cz/akce


Autor: Lukáš Vaňkát



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: