Pardubický zámek oživí open air festival, na Hobé vystoupí Morčata na útěku



 30. 07. 2017

Pardubický open air festival se opět ujme netradičnosti. Již druhý ročník Pernštějn(l)ove přiveze na pardubický zámek divadelní soubory z celé republiky. Litovat nebudou ani návštěvníci Hobě festivalu, kde zahraje kapela Morčata na útěku.

Ve středu 2. srpna odstartuje na Pardubickém zámku open air festival, na němž herci předvedou inscenace plné hlubokých citů a vztahových problémů (více jsme psali zde).

V pátek 4. srpna se na půdě pardubického závodiště uskuteční Mezinárodní šampionát haflingů  . Kromě výstavy koní plemene hafling se mohou návštěvníci od 4. do 6. srpna těšit na sportovní šampionát v disciplínách drezura, parkur, všestrannost, spřežení a cvalové dostihy (více zde).

O den později začíná i festival Hobé, kde vystoupí Morčata na útěku, v areálu bývalého lihovaru Hobé, v nynější pardubické Porter aréně se 5. srpna odehraje rockový festival, který má podpořit neziskovou organizaci Almathea (více informací zde).

V neděli otřese klubem ponorka metal, do Pardubic přijedou slovinská kapela Leibach, která funguje již od roku 1980. Tento veterán mezi skupinami se představí s albem Anthems z roku 2004 (více o koncertu zde)

Další pozvánky na akce najdete na www.PardubiceCity.cz/akce

A pokud také pořádáte v Pardubicích zajímavou akci, můžete o ní i vy dát zdarma vědět ostatním na www.PardubiceCity.cz/akce


Autor: Lukáš Vaňkát



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: