Policisté pátrali po 41leté ženě z Pardubic, zmizela i s oranžovým autem



 17. 08. 2017

/AKTUALIZOVÁNO 18.8./ Policisté pátrali po jedenačtyřicetileté ženě z Pardubic. U pohřešované se obávali toho, že si chce ublížit. Ženu hledali i s oranžovým autem Daewoo Matiz, ve kterém cestovala.

Z obavy o zdraví jedenačtyřicetileté ženy z Pardubic vyhlásili policisté pátrání. "Není vyloučené, že by si žena mohla chtít ublížit," uvedla ve středu mluvčí policie Pardubického kraje Markéta Janovská.

Policisté nevyloučili, že pohřešovaná cestuje v oranžovém vozu Daewoo Matiz s registrační značkou PUO 27-63. Ve čtvrtek odpoledne ji však policisté nalezli. 

"A to díky všímavosti lidí, kteří o pohřešované četli. Všimli si oranžového auta v obci pod Kunětickou horou, přivolali proto policisty," uvedla mluvčí policie Janovská.

"Žena seděla v autě a nebyla v dobrém psychickém stavu," dodala mluvčí policie. Přivolaní záchranáři proto ženu převezli do nemocnice. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: