Manželé v pokročilém věku hledali tři dny svůj vůz, nakonec jim pomohli strážníci



 01. 09. 2017

Manželský pár v úctyhodném věku 87 a 83 let tři dny hledal svůj vůz, který zaparkovali na parkovišti u supermarketu v Pardubicích. Tři dny se tak na parkoviště vraceli své auto hledat. Když se jim to nepodařilo ani třetí den, vyhledali strážníky s tím, že jim někdo auto ukradl.

Pár seniorů hledal tři dny své auto na parkovišti před pardubickým supermarketem, které zde zaparkovali. Když však ani třetí den nebyli úspěšní došli k názoru, že jim někdo auto ukradl. 

"Na služebnu městské policie se dostavil nešťastný manželský pár s tím, že jdou ohlásit krádež vozidla. Strážníkům pověděli, že před pár dny byli na nákupu a vůz ponechali na parkovišti u supermarketu, když se z nákupu vrátili, vůz nikde neviděli," uvedla mluvčí pardubické městské policie Lucie Klementová. 

Jelikož to manželskému páru v úctyhodném věku 83 a 87 let nedalo, na parkoviště se vraceli a svůj vůz hledali po tři dny. Třetí den se ale rozhodli jít oznámit jeho možnou krádež na policii.

"Po vyslechnutí tohoto příběhu se strážníci pro jistotu vydali na parkoviště, aby se mohli po hledaném vozidle porozhlédnout. Vozidlo nakonec našli na tom samém místě, které jim senioři uvedli jako místo zaparkování," dodala ke kurióznímu zásahu Klementová.

Manželský pár tomu nejprve nemohl uvěřit. "Hlídka je na místo dovezla a oni si svůj vůz poznali, a to nejen podle stejné registrační poznávací značky, která se shodovala s tou ve velkém technickém průkazu. Údiv se nakonec proměnil v čistou radost a zároveň velkou úlevu, že se jim auto neztratilo," dodala mluvčí strážníků.
 

     


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: