Pardubičtí divadelníci chystají nový projekt – soutěž z kulturního prostředí



 13. 11. 2017

Od polovinu listopadu mohou zájemci ve Východočeském divadle kromě sledování také projevit své znalosti v oblasti kultury. Nová soutěž s názvem Hra umožní divákům získat například volné vstupenky na známá představení.

Zábava a adrenalin čeká od 14. listopadu na fanoušky Východočeského divadla, místní divadelníci si pro ně připravili soutěž Hra, kterou bude zájemce provázet Anna Hlaváčková.

„Úvodní díl se uskuteční už v úterý 14. listopadu od 19.00 hodin na Malé scéně ve dvoře, která bude opět připomínat komorní literární kavárnu s možností konzumace občerstvení,“ řekl mluvčí Východočeského divadla Radek Smetana.

Nový projekt propojí diváky s herci – zahrají si společenskou hru, ve které nepůjde až tolik o divadlo, soutěžící budou předvádět a hádat jednotlivé pojmy z divadelního a kulturního prostředí.

„Tentokrát s Janou Ondruškovou a Petrem Borovcem. Do týmu každého z herců bychom rádi přidali jednoho či dva diváky, kteří se mohou těšit na výhru v podobě voucheru na vstupenky na naše představení a další zajímavé ceny,“ uvedla moderátorka Anna Hlaváčková.

Soutěžící se do Hry přihlásí prostřednictvím mailu hlavackova@vcd.cz, ostatní diváci mohou novinku sledovat zpovzdálí.


Autor: Lukáš Vaňkát



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: