Výlet páru z Prahy do Pardubic se zvrtl, roztržku kvůli noclehu krotili strážníci



 25. 09. 2017

Výlet za romantikou se tak úplně nevydařil mladému páru z Prahy. Když dorazili vlakem do Pardubic, sedmadvacetiletý mladík své přítelkyni prozradil, že zapomněl zařídit nocleh. O tři roky mladší dívka však neudržela nervy na uzdě a začala tropit scény. Roztržku museli krotit pardubičtí strážníci.

Měl to být hezký romantický víkend v Pardubicích, ale nakonec z toho bylo pár pohlavků a nocování zvlášť. Pár, který spolu přijel z Prahy, totiž musel vyřešit jeden zásadní problém, a to nocleh.

Sedmadvacetiletý mladík totiž své přítelkyni zatajil, že nocleh zapomněl zařídit a vše prasklo až cestou od vlakového nádraží. Čtyřiadvacetiletá žena dala poté průchod svým emocím.

"Na svého partnera nejprve křičela a poté jej začala i fyzicky napadat," uvedla mluvčí městské policie v Pardubicích Lucie Klementová.

Konflikt mezi mladým párem zaregistrovala také jedna z prodavaček, před jejímž obchodem se celý incident odehrál a přivolala strážníky.

Hlídka strážníků nejprve rozhádanou dvojici uklidnila a dozvěděla se důvod celé hádky. "Žena byla ze zkaženého víkendu celkem rozladěná a bylo vidět, že by si to potřebovala se svým přítelem ještě vyjasnit," dodala Uskobová.

"Mladá žena poté přislíbila, že odejde spát ke kamarádce a muž odešel zpátky na vlak.," dodal mluvčí strážníků.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: