Fresh festival míří do cílové rovinky. Poslední distance nese jméno Pardubice




Dostihové závodiště v Pardubicích, kde se každoročně koná slavný závod Velká pardubická, bude poslední letošní zastávkou Fresh festivalu. Poslední úsek gastronomické štafety přijde na řadu o nadcházejícím víkendu.

Klasická gastronomie, exotická kuchyně z Vietnamu či Srí Lanky, vystoupení kulinářských osobností. To vše a ještě mnohem víc nabídne víkendový Fresh festival na dostihovém závodišti v Pardubicích.

„Festivalový areál zaplní stánky s českými i zahraničními delikatesami z různých koutů světa. Nebude chybět ani rozmanitá nabídka produkce rodinných minipivovarů, koktejlových a fresh barů,“ popisovala manažerka akce Monika Karlíková.

Návštěvníci se mohou těšit na televizního „šéfa“ Zdeňka Pohlreicha, michelinského kuchaře ze Slovenska Marcela Ihnačáka, „hmyzího kuchaře“ Petra Ocknechta či Vojtěcha Homolku jako mistra výčepního.

Záštitu nad akcí převzal hejtman Pardubického kraje Martin Netolický spolu s radním kraje Václavem Kroutilem.

Vstupenky jsou stále k dispozici. K zakoupení jsou buď na tomto portálu za předprodejní cenu 100 korun, případně přímo v místě konání akce za 150 korun. Děti do 130 centimetrů a držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma. 

Závodiště bude otevřeno v sobotu 16. června od 10 do 20 hodin. V neděli 17. června pak od 10 do 17 hodin. 

City.cz je mediálním partnerem akce.


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: