Hrací karty má v Pardubicích už více jak 10 tisíc lidí, motivují ke sportu




Již deset tisíc lidí, z toho 5 500 dětí ze základních a mateřských škol se může zapojit do sportovních disciplín v rámci Sportovního parku Pardubice. Organizátoři totiž rozdali hrací karty, díky kterým můžou obdarovaní využívat také četné výhody a aktivně se zapojit do sportovních disciplín v parku.

Léto začíná a dětem dvouměsíční prázdniny. Ve Sportovním parku Pardubice začínají „žně“ a pořádná práce. Je totiž oblíbeným místem trávení volného času v Pardubicích. Organizátoři šli tedy dětem vstříc. Mezi ně rozdali více než pět a půl tisíce hracích karet, zbylé, tedy pět tisíc kusů, majitelům pardubických firem, všem za zvýhodněnou cenu.

„Minulé pondělí jsme spustili prodej karet v pardubickém infocentru a spouštíme i prodej v prodejnách Intersport v Pardubicích a Hradci Králové,“ řekl manažer projektu Sportovní park Pardubice Pavel Stara.

Aktivity pro dospělé i děti

I díky hrací kartě, která mimo jiné nabízí i aktivní soutěžení na sportovních disciplínách, si můžou zájemci „osahat“ netradiční sporty. „Kromě něj můžete s hrací kartou získat levnější vstupné na doprovodné akce, výhodněji se zaregistrovat na běhy Gladiátor City Run či Barvám neutečeš nebo získat slevu na nákup u našich partnerů,“ dodal Stara.

Cena jedné karty je 80 korun, sportovat můžou děti i dospělí. Za každou disciplínu na ni sportovci sbírají body a po splnění dvanácti disciplín získají diplom, za šestnáct dřevěnou medaili.

Slevy i na kvalifikaci mistrovství

A na co se všechno výhody hrací karty vztahují? Třeba na 20% slevu v Intersportu v OC Palác Pardubice a v Hradci Králové v OC Futurum nebo na e-shopu nebo také na získání druhé vstupenky zdarma k jedné zakoupené na kvalifikaci mistrovství světa v basketbale mužů, která se koná 29. června a 2. července. Totéž platí i na Friends Fest konaný 11. srpna.

I díky kartě poklesne o sto korun dětem od 7 do 14 let cena na startovném v běhu nazvaném jako Barvách neutečeš a lidem od 15 let o 150 korun.

Po zadání kódu na www.ticketlive.cz/sportovnipark získají zájemci vstupenku za 750 korun na Létofest 2018.

Karta také poslouží jako vstupenka na jeden den třetí kvalifikace na Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou 18. srpna.

Další informace ke kartě i výhodám jsou na webových stránkách www.sportovnipark.cz.


Autor: Lucie Pinková

V City.cz publikuji od začátku studia žurnalistiky, tedy od roku 2016. Doposud jsem nejčastěji psala o sportovních tématech, věnuji se ale i zpravodajství, převážně z Brna a Olomouce, z měst, ke kterým mám nejblíž.



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: