Sportovní park nabídne kvalifikaci na Velkou pardubickou, streetball i běh




Největší sportovní akce tohoto léta v Pardubicích pokračuje. Víkend bude patřit koním a kvalifikaci na pardubickou steeplechase. Lidé mohou v parku Na Špici sportovat až do neděle 20. srpna.

Pardubický park Na Špici čeká další nabitý víkend (o akci jsme psali také zde).

Ten bude patřit hlavně koním a III. kvalifikaci na Velkou pardubickou. Pro sportovní nadšence však organizátoři připravili i spoustu doprovodných akcí.

„Od sobotní 9. hodiny startuje na stanovišti 'H' streetballový turnaj. Ve dvě odpoledne by měli být připraveni všichni milovníci běhu, na který v neděli naváže orientační běh,“ řekl manažer akce Pavel Stara.

Do pátku byl program zaměřen hlavně na děti z příměstských táborů. Sportovat zde všichni mohou až do neděle 20. sprna.

Výjimečná byla středa, kdy si sportovní fanoušci mohou odnést z parku nejeden podpis. „Od 16. hodiny fan zóna patřila bronzovému olympionikovi Jiřímu Prskavci a od 17. hodiny se o pár metrů dál uskutečnila autogramiáda pardubických hokejistů Ondřeje Kacetla a Martina Růžičky,“ připomněl manažer Stara.

Rozjezd minulý víkend nezklamal
Minulý víkend dorazily do parku Na Špici tisíce lidí. Podle manažera akce se v sobotu návštěvnost pohybovala okolo šesti tisíc, v neděli parkem prošlo přes deset tisíc návštěvníků

„Vzali jsme si k srdci připomínky z loňska a o dvě hodiny prodloužili otevírací dobu,“ potvrdil Pavel Stara s tím, že počty návštěvníků gradují v odpoledních hodinách a lidé opravdu sportují až do „zavíračky“ v šest večer.


Autor: ) (red



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: