FOTO: Ukopnutá zrcátka, rozbitá okna. Mladík v Pardubicích demoloval auta



 04. 12. 2017

Svůj vztek se rozhodl vybít na cizím majetku sedmnáctiletý mladík v Pardubicích. Pozornost zaměřil na auta zaparkovaná na jednom z parkovišť v pardubických Polabinách, kterým ukopl zrcátka i rozbil okna. Záhy ho však dopadli policisté.

Ničením zaparkovanch aut se rozhodl uklidnit své emoce sedmnáctiletý mladík v pardubické čtvrti Polabiny. Dal se tam do ničení zaparkovaných aut. Toho si ale všimla žena, která na řádění vandala upozornila na hlídku pardubických strážníků před jejich služebnou. 

"Strážníci na místě zjistili dvě auta, která měla ukopnutá zrcátka a rozbitá okna," potvrdila mluvčí městské policie v Pardubicích Lenka Uskobová. 

Po chvíli se k poškozeným vozům dostavili i státní policisté, kteří podle popisu mladíka, jenž do té doby stačil zmizet, po něm začali pátrat. A byli úspěšní. 

"Po krátkém pátrání byl zajištěn policisty, kteří si muže převzali k dalšímu šetření," dodala Uskobová.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: