Opilý muž házel kameny do oken, ale k sousedům. Ti zavolali strážníky



 10. 01. 2018

Nepřesnou trefu měl dvaašedesátiletý opilý muž v Pardubicích. Ten pravděpodobně neunesl rozchod s přítelkyní, a ve snaze své trable řešit se snažil jí házet kamínky do okna. Když neotevírala, také kopal do dveří. Protože však neměl přesnou mušku a obtěžoval, sousedi na něj zavolali strážníky. Muž s více než dvěma promile musel přespat na záchytce.

Rozchod s partnerkou a ještě velké množství alkoholu. To byly pravděpodobně příčiny, které vedly k házení kamenů do okna a kopání do dveří, kterého se dopustil dvaašedesátiletý muž v Malé ulici v Pardubicích. Alkohol však nevedl jeho ruku přesně a kameny končily také v oknech sousedů, kteří zavolali strážníky.

"Stížnosti oznámené strážníkům na sebe nenechaly dlouho čekat. Hlídka na místě nalezla muže, který na výzvy strážníků nereagoval, nespolupracoval a pokoušel se odejít," sdělila mluvčí pardubických strážníků Lenka Uskobová.

A to se muži nevyplatilo. Strážníci jej pomocí hmatů zadrželi a převezli na záchytku. Zde již souhlasil s podstoupením orientační dechové zkoušky.

"Výsledek 2,19 promile alkoholu v dechu znamenal, že lékař rozhodl o tom, že kamenohodec strávil noc na záchytce," dokončila mluvčí. Muž druhý den ráno odcházel ještě s tisícikorunovou pokutou.


Autor: Aneta Hrdličková



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: