Deset hodin seděl na stromě, bál se mužů s lopatami. Dolů mu pomohli strážníci



 17. 08. 2018

Obavy z "mužů s lopatami" vyhnali vystrašeního muže na noc do koruny stromu, kde podle svých slov strávil deset hodin. Nohama zpět na zem pomohli blouznícímu muži až pardubičtí strážníci.

O půlpáté ráno se muž sedící na větvi v koruně stromů rozhodl zavolat na pomoc strážníky a vytočil linku 156. Službě pak tvrdil, že již deset hodin sedí na stromě a bojí se slézt.

"Hlídka na místě zjistila, že muž skutečně sedí ve větvích stromu a odmítá slézt. Jako důvod uvedl obavu, že ho pronásledují muži s lopatami. Strážníci muže uklidnili, že kromě nich na místě nikdo není a že bez obav může slézt dolů," uvedla k případu mluvčí pardubických strážníků Lucie Klementová. 

S muži v uniformách se muž cítil bezpečně a rozhodl se slézt ze stromu na zem. "Strážníci zjistili, že muž není pod vlivem alkoholu, ale je zjevně zmatený a na místo přivolali zdravotníky, kteří si muže převzali do péče a odvezli do nemocnice," dodala mluvčí pardubické městské policie. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: