FOTO: Zdrogovaný host zdemoloval hotelový pokoj v Pardubicích, pak spadl ze střechy



 05. 09. 2018

Sedmatřicetiletý Slovák si výlet odo Pardubic užil možná více, než plánoval. Nejprve se zdrogoval a pak pod vlivem drog začal vyvádět. Poničil hotelový pokoj, pak vylezl na střechu, odkud spadl.

Krátce před třetí hodinou ranní zažili budíček a posléze i policejní manévry hosté jednoho penzionu v Pardubicích. Na střechu ubytovacího zařízení totiž vylezl sedmatřicetiletý muž a nesrozumitelně křičel na celou ulici. Naneštěstí pro něj, byla střecha šikmá, takže po ní uklouzl a spadl asi ze čtyřmetrové výšky. Poté zkrvavený běhal po ulici. 

Tam ho zadržela hlídka pardubických strážníků. "Ačkoliv byla jakákoliv komunikace s mužem slovenské národnosti složitá, podařilo se zjistit, že muž je v penzionu ubytovaný," uvedla mluvčí pardubických strážníků Lucie Klementová. 

A hotelový personál na tohoto hosta jen tak nezapomene. Zůstala po něm hotová spoušť. "V pokoji byl neskutečný nepořádek, rozlámané židle, poničený sprchový kout a mezi poházenými věcmi i stopy od krve," řekla mluvčí strážníků, kteří se od muže slovenské národnosti už nic dalšího nedozvěděli. 

"Muž zmateně gestikuloval, neměl pojem o čase ani o místě, kde se nachází, mluvil tak rychle, že mu nikdo z přítomných nebyl schopen porozumět," dodala Klementová. 

S ohledem na jeho zdravotní stav byla na místo přivolána záchranka a zároveň byly provedeny zkoušky na alkohol a omamné látky. "První dechová zkouška byla negativní, ovšem ověření na přítomnost omamné látky v těle bylo s pozitivním výsledkem.  Muž byl za asistence strážníků převezen do nemocnice, odkud později zamířil na záchytku, do doby než odezní akutní intoxikace," řekla mluvčí městské policie. 
¨
I na záchytce ale muž dělal problémy a strážníci museli asistovat i při podávání léků. Případ bude mít ještě dohru, vzhledem ke škodě na majetku se celou věcí bude zabývat policie, která si od strážníků případ převzala.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: